Wondermooi wonen in Landgraaf

Op een keurzaam plekje in Landgraaf op nummer 32 aan de Gateweiden ligt deze mooi en onlangs gehéél gerenoveerde, halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, met alle impressies uit onze moderne tijd en met uitzicht op het groen van het plantsoen van de Gateweiden.

De woning verkeert in perfecte staat, heeft een fonkelnieuwe styling en is absoluut instapklaar. Het vele licht staat voor frisheid, levensvreugde en Lust auf Leben, kortom een woning met een loterijgevoel.

Het juiste huis maakt alles bijzonder en alle andere details moet u zelf komen ontdekken als u een bezoek brengt aan deze prachtige locatie.

De locatie ligt op loopafstand van het winkelcentrum Op De Kamp van Nieuwenhagen en alle gewenste voorzieningen zoals o.a. scholen en openbaar vervoer. De aansluiting op de nieuwe ringweg is op enkele autominuten afstand te bereiken.

Levenskwaliteit en wooncomfort hangen af van een mooi plekje om te wonen, de mooiste uren beleef je immers op een plaats waar alles klopt…thuis….met levensvormen die aangenaam en overzichtelijk zijn.

Voor maten en oppervlakten wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Een rondgang door de woning

De hal, het toilet, de meterkast, de woonkamer en de keuken.

Via de entree komen we in de hal en met toegang tot de kelder, de eerste verdieping, de meterkast, de keuken en de woonkamer. De wanden en het plafond van de woonkamer zijn uitgevoerd in stucwerk en er ligt een geheel nieuwe laminaat vloer.

Door de grote raampartijen kent de woonkamer overal veel licht. De beide ramen aan de voorzijde geven een weids uitzicht op het mooie groen van het plantsoen.

De keuken

Vanuit de kamer lopen we naar de gloednieuwe keuken met een keukenameublement uitgevoerd in blond hout. De keukeninstallatie bestaat uit een combi oven magnetron,een vaatwasser, een zelfstandige wasemkap, een gascomfort, een mengkraan met roestvrijstalen spoelbak en een koelkast. In de keuken zorgt de grote pui met tuindeur voor een fijn tuincontact. De keuken geeft toegang tot de tuin en de garage met extra berging en of werkplaats. Boven het terras aan de achterzijde is een overkapping aangebracht.

Via de hal naar de eerste verdieping

De nieuwe, houten trap leidt ons naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een gloednieuwe badkamer, alle met betonnen vloeren.

De wanden en plafonds van de slaapkamers zijn uitgevoerd in stucwerk en de grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een openslaande deur die toegang geeft tot het balkon.

De provisiekelder

Eenmaal weer beneden aangekomen kunnen we via de keldertrap de provisiekelder nog even bekijken. Deze kelder is altijd droog geweest en er is elektriciteit en water aanwezig. De kelder wordt geventileerd via een koekoek. Hier hangt ook de cv ketel. Het betreft een Intergas 2824 CW 4 Kombi Compact HRE ketel uit 2008 die eigendom is.

Naar de tuin en de garage

De tuin geeft de woning een mooi, groen karakter en is ook te bereiken via een toegangsdeur vanuit de oprit.

De garage is te bereiken via een nieuwe, elektrisch bedienbare garagepoort vanuit de oprit en via een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Aan de achterzijde van de garage is nog een aparte werkplaats en of berging ingericht. Hier is ook een nieuw terras aangelegd. In de garage is een smeerput aanwezig.

Wat deze woning speciaal maakt

De woning is geheel gerenoveerd.

Binnen is het interieur luchtig en licht, buiten is er ruimte en rust.

Landgraaf is aangenaam om te wonen en heeft een hoog voorzieningen niveau zoals een groot winkelcentrum, scholen, allerlei winkels, een supermarkt, sportverenigingen etc.

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.

Aan de voorzijde van de woning kan vrij geparkeerd worden.

Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof.

De woning is absoluut instapklaar.

Wij nodigen u graag uit de woning zelf van binnen en buiten te komen zien. Wees benieuwd en kom de woning bekijken om verrast te worden.. Maak een afspraak en laat uw woonwensen gaan leven.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie


Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.


Schriftelijkheidsvereiste


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming dan wel een mailbericht omtrent overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd van de koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021), vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie


Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring


Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetaillerde informatie contact op te nemen met de gemeente Landgraaf.

Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente Landgraaf.

Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.


U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen.
Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze. Houd tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Er is desinfectiemiddel aanwezig om uw handen te verzorgen en mondkapjes en handschoenen kunnen op uw verzoek worden aangereikt.

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 307.000 k.k.
Aangeboden sinds
April 2021
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, 2-onder-1-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Kwaliteit woning
Luxe
Soort dak
Zadeldak bedekt met bitumineuze dakbedekking, dak is geheel geïsoleerd en voorzien van een nieuwe laag bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m2
Overige inpandige ruimte
20 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m2
Externe bergruimte
25 m2
Perceeloppervlakte
274 m2
Inhoud
400 m3

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
TV-kabel

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en binnen bebouwde kom
Tuin
Achtertuin en voortuin

Garage

Garage
Vrijstaand steen en parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra en water

Bergruimte

Voorzieningen
Elektra

Parkeerfaciliteiten

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Toelichting
Parkeren op eigen terrein voor meerdere voertuigen