Vrij en vriendelijk wonen in Doenrade.

Op een mooie locatie aan een rustig gelegen pleintje aan de Bemelmansstraat 16 in Doenrade ligt deze prachtige woning met garage, die verkocht gaat worden. De indeling voorziet in een ruime doorzonwoonkamer, een aangelegen keuken, een vernieuwd toilet, 3 slaapkamers, een mooie, vernieuwde badkamer, een besloten tuin, een garage met een apart compartiment voor de wasmachine, de droger en overige opbergruimte. De garage is inpandig te bereiken en heeft een elektrische sectionaalpoort. De zolderruimte is gemakkelijk in te richten als kantoortje. In een apart gedeelte van de zolder hangt de omvormer van de zonnepanelen, is de cv installatie geinstalleerd en de nieuwe unit van de centrale afzuiging hangt hier ook.

Deze woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is steeds weer opnieuw bij de tijd gebracht. Zo zijn er 10 zonnepanelen aangebracht die in de verkoopprijs zijn inbegrepen en nog zijn voorzien van garantie tot 2033.

Het toilet en de badkamer zijn vernieuwd, en onlangs is het kozijn aan de voorzijde vernieuwd en uitgevoerd met HR ++ glas. In 2021 zijn de CV-ketel vernieuwd en is er een nieuwe unit van de centrale afzuiging geplaatst en zijn de kanalen gereinigd. Er ligt vloerverwarming in de hal, in de woonkamer en in de keuken en heeft de woning overal kunststof kozijnen met merendeels HR++ glas.

Licht en luchtig, ruim en rustig gelegen is het genieten van het comfort van deze woning, ook omdat ze netjes afgewerkt is.

Door de nabijheid van prachtige natuur en wandelwegen, de uitvalswegen op enkele autominuten en nog zoveel meer, overtuigt deze woning met haar uitgekiende toekomstmogelijkheden.

De andere details die moet u zelf ontdekken en ondervinden als u een kijkje komt nemen.

Een rondgang

De hal en de woonkamer

Via de entree met vloerverwarming en met toegang tot de in 2020 geheel vernieuwde meterkast, de woonkamer, het toilet en de eerste verdieping komen we in de woonkamer met tegelvloer en vloerverwarming. Onder de trap bevindt zich een opbergkast waar de toegang tot de kruipruimte is en de verdeelunit voor de vloerverwarming hangt. De wandbekleding is uitgevoerd in stucwerk en het plafond eveneens. Openslaande tuindeuren geven toegang tot de mooi besloten tuin. De aanliggende overkapping met spotlights geeft het wooncomfort buiten een gezellig tintje. Hier kun je bij het frisse ochtendgloren heerlijk wakker schieten uit een droom om vervolgens hartverwarmende koffie te gaan zetten en te genieten van het schouwspel in de tuin.

De keuken

De besloten keuken geeft uitzicht op de achtertuin. De keuken met een granieten blad beschikt over een keukeninstallatie in hoekopstelling en is voorzien van o.a. een combi oven-magnetron, een koelkast en ruime vriezer, een vaatwasser, een zelfstandige wasemkap, een 5 pits gascomfort, een ketelmolen, een mengkraan, een spoelbak en een keukenboiler in een van de keukenkastjes die direct warm water verzorgt. De tuin die op het zuiden ligt is vanuit de keuken te bereiken via een aparte tuindeur en ook de garage is vanuit de keuken inpandig bereikbaar.

De wanden en plafonds van de keuken zijn uitgevoerd in stucwerk en er ligt vloerverwarming onder de tegelvloer. Het plafond is uitgevoerd met spotlights.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de begane grond.

Naar de eerste verdieping

Vanuit de woonkamer gaan we via de hal naar de eerste verdieping.

De slaapkamer boven de garage heeft een groot veluxraam met een buitenscreen. Aan de binnenkant is een verduisteringsscreen aanwezig.

Op de vloer ligt een laminaat en via het grote raam komt er veel daglicht binnen. De wanden zijn uitgevoerd in behangwerk. De vaste kast met schuifdeuren zorgt voor de nodige opbergruimte. De spotlights in het plafond geven de nodige sfeer.

De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik, er ligt laminaat op de vloer, de wanden en het plafond zijn uitgevoerd in behangwerk en stucwerk. In het raamkozijn is een draai kiepraam aanwezig.

De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een rolluik, een dakkapel, een grote inbouwkast met schuifdeuren, een plafond uitgevoerd in stucwerk met spotlights, de wanden zijn uitgevoerd in behangwerk en op de vloer ligt een laminaat.

In het raamkozijn zijn draai – kiep ramen aanwezig met HR ++ glas en screens die achterblijven. De eerste verdieping kent heel veel licht.

Op de badkamer treffen we een dubbele wasbak met spiegelwand aan, een douche met regendouche en een design radiator. Er ligt een tegelvloer en er is een draai-kiep raam waarmee de nodige natuurlijke ventilatie gerealiseerd kan worden naast de mechanische ventilatie. Een mooie wandkast zorgt voor opbergruimte. De wanden zijn uitgevoerd in tegelwerk.

Deze badkamer is in 2010 geheel vernieuwd.

Via de overloop is ook het toilet op deze eerste verdieping te bereiken. Wellicht dat u dit toilet wenst te renoveren.

Via een vlizotrap is de zolderruimte bereikbaar voorzien van een groot veluxraam waar gemakkelijk een kantoorruimte is in te richten. In een apart compartiment van de zolderruimte hangt de gehuurde cv ketel en de nieuwe unit voor de mechanische ventilatie. Ook de omvormer van de zonnepanelen hangt hier.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de eerste verdieping.

Weer beneden in de hal aangekomen treffen we daar een vernieuwd toilet aan met zwevend toilet, fonteintje, tegelvloer en volledig betegelde wanden.

In de hal bevindt zich de in 2020 geheel vernieuwde meterkast met slimme meters en watermeter.

Vanuit de keuken bereiken we vervolgens de inpandige garage met een vaste wasbak, met warm en koud stromend water, met een elektrische sectionaalpoort en een compariment met alle witgoedaansluitingen.

De tuin

De tuin ligt op het zuiden en is keurig onderhouden. De schuttingen rondom bewaken de privacy optimaal en onder de overkapping met spotlights is het behaaglijk vertoeven.

Wat de woning zo bijzonder maakt

In de woning is steeds geïnvestreed waardoor ze modern en bij de tijd is gebleven.

Er zijn 10 zonnepanelen aanwezig die in de verkoopprijs zijn inbegrepen.

De woning heeft kunststof kozijnen en deze zijn grotendeels uitgevoerd met HR++ glas.

In de tuin is het comfortabel zitten onder de gezellige overkapping.

Doenrade is een klein dorpje omringd door een golvend landschap met prachtige natuur en vele wandelwegen en goed ontsloten door uitvalswegen om de grotere steden snel te kunnen bereiken.

Wij nodigen u uit de woning zelf van binnen en buiten te komen bekijken en laat dan de ruimten, waar u kunt spelen met verwachtingen, u overtuigen.

Verkoopinformatie

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van de informatie die wij van derden ontvangen. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkoper(s) noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan.

Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming dan wel een mailbericht omtrent overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd van de koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021), vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten op de kwaliteitsrekening van de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetaillerde informatie contact op te nemen met de gemeente Beekdaelen

Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente Beekdaelen.

Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking.

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving dan ook geen rechten worden ontleend. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud van de woning.

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000 k.k.
Aangeboden sinds
November 2022
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Kwaliteit woning
Normaal
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m2
Overige inpandige ruimte
28 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Perceeloppervlakte
199 m2
Inhoud
494 m3

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, rolluiken, tv-kabel en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv-ketel, elektrische boiler huur en zonnecollectoren

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging en binnen bebouwde kom
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
m2 (0m diep en 0m breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden
Kwaliteit tuin
Verzorgd

Garage

Garage
Aangebouwd steen, inpandig en parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra en water

Parkeerfaciliteiten

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Toelichting
Het pleintje biedt volop gelegenheid tot parkeren