Vriendelijk wonen in Cadier en Keer aan de Limburgerstraat 130.

In het sympathieke kerkdorp Cadier en Keer aan de Limburgerstraat 130 ligt op een heel mooi plekje deze hoekwoning die verkocht gaat worden. De woning moet gerenoveerd worden.

De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Cadier en Keer met alle gewenste voorzieningen zoals o.a. scholen, openbaar vervoer, supermarkt, bakker en slager en Maastricht is op enkele autominuten afstand te bereiken. Cadier en Keer ligt tegen het Limburgse heuvelland aan, omgeven door een uitbundig groen, golvend heuvellandschap.

Kortom een woning die, nadat ze volledig gemoderniseerd is, zo is in te voegen in de kleur van uw tijd.

Het juiste huis maakt alles bijzonder en alle andere details moet u zelf komen ontdekken als u een bezoek brengt aan deze woning.

Voor maten en oppervlakten wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden. Verder ligt een bouwkundig rapport de datum 12 – 05 – 2022 ten grondslag aan deze verkoop.

Een rondgang door de woning.

De benedenverdieping.

Via de entree komen we in de hal die toegang geeft tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de keuken. De wandbekleding van de hal bestaat deels uit schrootjes en deels uit stucwerk en op de vloer liggen kleine plavuizen.

Via een klein bordesje is het toilet met fonteintje en mechanische afzuiging te bereiken. Op de vloer liggen tegels en de wandbekleding bestaat deels uit stucwerk en deels uit tegels. Op de optreden naar het bordesje ligt vloerbedekking. Het plafond is afgewerkt met schrootjes.

De woonkamer.

Terug in de hal kunnen we naar de woonkamer aan de voorzijde en vanuit de woonkamer is er een mooi en vrij uitzicht op de overkant van de rustige straat. De woonkamer heeft een houten vloer met vinyl als vloerbedekking en wordt verwarmd middels een gaskachel die op het schoorsteenkanaal is aangesloten. Het plafond is afgewerkt met kunststof schrootjes.

De keuken

Vervolgens lopen we via de hal naar de keuken met aanbouw en bijkeuken,

Het keukenameublement met apothekerskast, oven, gaskomfort, koelkast, mengkraan, spoelbak en wasemkap is heel functioneel en het geheel verkeert in een goede conditie.

De vloer is van beton met tegels en de wanden zijn deels van tegelwerk en deels stucwerk en het plafond is afgewerkt met balkjes met daartussen wit plaatwerk. De keuken wordt verwarmd middels een gaskachel die in de aanbouw staat en zo de keuken en de aanbouw verwarmt.

Aan de achterzijde van de aanbouw staat een pui die garant staat voor een mooi tuincontact. Een lichtkoepel zorgt ervoor dat de keuken en de aanbouw voorzien worden van voldoende daglicht. Tegen het plafond zijn kunststof schroten aangebracht en op de vloer liggen plavuizen. De wanden zijn deels van stucwerk en deels van wit metselwerk.

De bijkeuken.

De bijkeuken is direct vanuit de keuken te bereiken en geeft ook toegang tot de achtertuin. Hier is ruim plaats voor de wasmachine, de droger, diepvries en overig witgoed.

De provisiekelder.

Vanuit de keuken is de provisiekelder te bereiken waar ook de elektrische 80 liter huurboiler van Volta Limburg is geplaatst. Deze boiler zorgt voor warm water in de keuken en de douche die naast de keuken is gesitueerd. Deze kelder is van gestort beton en een koekoek zorgt voor de ventilatie in de kelder. De afvoeren in de kelder zijn van pvc. Ook de aftapkranen zijn hier aanwezig.

Via de hal naar de eerste verdieping.

De houten trap met vloerbedekking en aan weerszijden geflankeerd door stucwerk, leidt ons naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers, alle met betonnen vloeren.

De wanden van de slaapkamers zijn uitgevoerd in behangwerk en de plafonds in stucwerk. Een van de slaapkamers aan de voorzijde heeft een openslaande deur afgeschermd met een hekje. Enkele slaapkamers hebben een muurkast en de kozijnen zijn deels van kunststof met isolerend glas.

Naar de zolder.

De zolder is te bereiken middels een vlizotrap. De vloeren zijn uitgevoerd in beton en het gehele dak is onlangs goed geisoleerd.

Naar de tuin.

De tuin ligt op het zuiden en is via de bijkeuken en een pad aan de achterzijde bereikbaar.

Bijzonderheden.

De spouwen zijn geisoleerd met Knauf Supafil grijze spouwmuurkorrels.

Het dak van de woning is onlangs geheel geisoleerd.

De woning ligt mooi gelegen in het straatbeeld met een eigen oprit.

De woning dient gerenoveerd te worden.

Cadier en Keer ligt prachtig in het heuvelland en ligt op steenworpafstand van Maastricht.

Wij nodigen u graag uit de woning zelf van binnen en buiten te komen bekijken en laat dan de ruimten, waar u kunt spelen met verwachtingen, u overtuigen.


Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie


Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.

Schriftelijkheidsvereiste


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming dan wel een mailbericht omtrent overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd van de koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021), vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie


Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring


De woning is op 12-05-2022 bouwkundig gekeurd door Perfectkeur B.V.

Onafhankelijkheid en objectiviteit.

Perfectkeur B.V. garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij het door haar uitgevoerde onderzoek. Perfectkeur B.V. verklaart geen enkele commerciële binding te hebben met derden, die de resultaten van het onderzoek zouden kunnen beïnvloeden.

Koper is overigens te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetaillerde informatie contact op te nemen met de gemeente Eijsden-Margraten.

Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente Eijsden-Margraten .

Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 215.000 k.k.
Aangeboden sinds
Juni 2022
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Kwaliteit woning
Eenvoudig
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m2
Overige inpandige ruimte
32 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Perceeloppervlakte
206 m2
Inhoud
462 m3

Indeling

Aantal kamers
10 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
TV-kabel

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Elektrische boiler huur

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
72 m2 (9m diep en 8m breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden, bereikbaar via achterom
Kwaliteit tuin
Verzorgd

Parkeerfaciliteiten

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Toelichting
Parkeren op eigen oprit