Vriendelijk en vrijstaand wonen in het pareltje van Stein.

Op een heel mooie locatie in Stein ligt deze vrijstaande woning met garage en kelder waar het comfort van ruimte en ligging aangenaam samenvloeien in een rustige en groene omgeving.

Deze woning is niet alleen kenmerkend door haar perfecte ligging en de grote, parkachtige tuin, maar zij biedt ook heel veel mogelijkheden, spannend om naar eigen smaak in te richten en opwindend om er daarna in te wonen met nieuwe frisheid en wonderlijke levensvreugde. Het interieur van de woning is in de jaren zeventig ontstaan en met aandacht voor nuance, hedendaagse kwaliteit en vormgeving kunt u deze woning zo inpassen in de kleur van uw tijd.

De woning ligt midden op een ruim perceel van ongeveer 1122m2 en heeft nagenoeg overal uitzicht op het weelderige groen van de omringende tuin.

Op de begane grond bevindt zich een extra, dienstige kamer die in te richten is als ontvangstkamer, praktijk aan huis, werkkamer, kantoor aan huis of als 5e slaapkamer.

Samen met de vlakbij de gesitueerde douche- en toiletruimte is deze woning zomaar levensloopbestendig te maken.

De vorige bewoners hebben altijd met bijzonder veel liefde voor de woning gezorgd en dat valt mede af te leiden uit de goede bouwkwaliteit van de woning.

Het juiste huis maakt alles bijzonder en alle mogelijke details moet u zelf komen ontdekken als u een bezoek brengt aan deze mooie locatie.

Een rondgang door de woning

De hal, de “ontvangstkamer”, het toilet, de doucheruimte en de meterkast.

Via de overdekte entree komen we in de hal die toegang verschaft tot de “ontvangstkamer”, de garderobekast, het toilet, de doucheruimte, de meterkast, de woonkamer, de keuken en de trap naar de eerste verdieping.

De vloer van de hal is uitgevoerd in natuursteen en de wanden in schoonmetselwerk. Het plafond is uitgevoerd in schrootjes.

Ook in de “ontvangstkamer” zijn de wanden uitgevoerd in schoonmetselwerk, het plafond is van schrootjes, er is een tv aansluiting en centrale verwarming. Voor het raam hangt een screen.

De toiletruimte kent een staand toilet met fonteintje, er is een tegelvloer en de wanden zijn deels uitgevoerd in tegelwerk, deels in schrootjes. De ventilatie vindt plaats via een raampje.

De naastgelegen doucheruimte heeft een tegelvloer en ook de wanden zijn uitgevoerd in tegelwerk. Er is een mechanische afzuiging en natuuurlijke ventilatie , centrale verwarming, een vaste wastafel en een inloopdouche.

De meterkast is uitgerust met ongeveer 10 groepen, twee aardlekschakelaars, en slimme meters voor gas en elektriciteit.

De woonkamer.

De wanden van deze heel ruime woonkamer zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk, op de betonnen vloer ligt vloerbedekking, het plafond is uitgevoerd in schrootjes en voor het grote raam aan de voorzijde hangt een screen. Vanuit deze woonkamer beleef je de pracht van de parkachtige tuin van alle kanten.

De gesloten keuken.

Vanuit de woonkamer lopen we naar de leefkeuken die aan de achterzijde is gelegen. De grote, vaste pui met screen geeft een prachtig uitzicht op de tuin en zorgt voor veel zonlicht.

De keuken is uitgevoerd in een wit, solide keukenameublement en de installatie voorziet in een koelkast, een oven, een zelfstandige wasemkap met stalen filter, een gascomfort, een Bosch vaatwasser en een mengkraan met spoelbak. De vloer is uitgevoerd in tegelwerk, het plafond betreft een spanplafond en de wanden zijn weer uitgevoerd in schoonmetselwerk. De ventilatie kan geschieden via twee overlichten. Deze keuken dient wel gemoderniseerd te worden.

De bijkeuken.

In de bijkeuken zijn alle witgoedaansluitingen aanwezig, er hangt een extra vaste wastafel, er is centrale verwarming en de ventilatie geschiedt via een overlicht.

De wanden zijn deels tegels, deels schrootjes en de vloer is uitgevoerd in tegelwerk.

Het plafond is weer uitgevoerd in schrootjes.

Vanuit de keuken en bijkeuken is de garage inpandig te bereiken.

De garage met toegang tot de kelder en de tuin.

De garage is verwarmd, er ligt een “gevlinderde” vloer, er is daglicht aanwezig en een tuinkraan. Vanuit de oprit is er toegang tot de garage via openslaande poortdelen en een aparte loopdeur.

De deur tot de tuin en het zijraampje hebben beide een rolluik. De wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en het plafond is afgewerkt met schrootjes.

De kelder.

Via een ruim bemeten trap bereiken we dan de kelder met toegang tot de kruipruimte.

In de kelder is ruimschoots elektriciteit aanwezig en een kraan is er desgewenst op eenvoudige wijze aan te brengen. De ventilatie vindt plaats via een koekoek.

De vloer betreft een “ gevlinderde “ vloer en het plafond is van gladde beton. Deze kelder heeft een heel fijne hoogte.

Bekijkt u voor de afmetingen de plattegronden in 2D en 3D en het meetrapport.

Via de hal naar de eerste verdieping.

De open houten trap leidt ons naar de eerste verdieping met 4 slaapkamers, alle met betonnen dekvloeren en hardhouten kozijnen. De wanden van de slaapkamers en de galerijachtige overloop zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en de plafonds voor het merendeel in schrootjes.

De slaapkamers hebben alle toegang tot de beide balkons en alle puien zijn voorzien van overlichten en rolluiken. Achter de knieschotten bevindt zich extra bergruimte.

Op alle slaapkamers is centrale verwarming aanwezig. Op nagenoeg alle vloeren van de eerste verdieping ligt een parketlook vinylbedekking.

Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer ruime toiletruimte met vaste wastafel en toegang tot de cv ruimte met extra bergruimte.

Verder treffen we op de eerste verdieping een inloopkast of extra bergruimte aan.

De woning moet afhankelijk van eenieders programma van wensen weer bij de tijd gebracht worden.

Bekijkt u voor de afmetingen de plattegronden in 2D en 3D en het meetrapport.

Wat deze woning zo bijzonder maakt.

De woning ligt midden in het groen van de omringende parkachtige tuin met een mooi tuincontact vanuit de woonkamer en de keuken.

Nagenoeg alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout.

De woning is altijd heel goed onderhouden.

De woning heeft een perfecte ligging ten opzichte van de snelwegen, busverbindingen, belangrijke uitvalswegen en het moderne winkelcentrum van Stein.

De “ontvangstkamer” is heel dienstig aan de woning en is voor vele doeleinden te gebruiken.

Voor de verkoop van deze woning is een keuringsrapport opgemaakt door de keurmeesters van Vereniging Eigen Huis.

Wij nodigen u uit de woning zelf van binnen en buiten te komen bekijken en

laat dan de ruimten, waar u kunt spelen met verwachtingen, u overtuigen.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie


Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.

Schriftelijkheidsvereiste


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming dan wel een mailbericht omtrent overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd van de koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021), vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie


Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring


Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetailleerde informatie contact op te nemen met de gemeente Stein.

Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente Stein.

Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.


U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen.
Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze. Houd tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Er is desinfectiemiddel aanwezig om uw handen te verzorgen en mondkapjes en handschoenen kunnen op uw verzoek worden aangereikt.

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 k.k.
Aangeboden sinds
November 2021
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Kwaliteit woning
Normaal
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
152 m2
Overige inpandige ruimte
50 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Perceeloppervlakte
1122 m2
Inhoud
744 m3

Indeling

Aantal kamers
12 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Rolluiken en tv-kabel

Energie

Isolatie
Muurisolatie en dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
HR Gas gestookt combiketel, eigendom
Bouwjaar cv-ketel
2010

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en binnen bebouwde kom
Tuin
Tuin rondom
Kwaliteit tuin
Verzorgd

Garage

Garage
Inpandig en parkeerplaats
Voorzieningen
Verwarming, elektra en water

Parkeerfaciliteiten

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren