Vriendelijk en stijlvol wonen in Steyl

Op een mooie locatie aan de Arnoldus Janssenstraat 6 te Steyl, ligt deze prachtige woning met garage die verkocht gaat worden. De indeling voorziet in een ruime woonkamer, een aangelegen keuken met bijkeuken, 4 slaapkamers, een moderne, vernieuwde badkamer, een inpandig te bereiken garage met nieuwe, openslaande garagedeuren ( 2019 ), een mooi besloten tuin en nog zoveel meer.

De zolderverdieping die te bereiken is middels een vaste trap kan zomaar ingericht worden als 5e slaapkamer.

Deze woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is steeds weer bij de tijd gebracht.

Licht en luchtig, ruim en rustig gelegen is het genieten van het comfort van deze woning, ook omdat ze netjes afgewerkt is.

Verscholen achter de kloostermuren in de nabijheid van prachtige natuur en wandelwegen en de uitvalswegen op enkele autominuten, overtuigt deze woning met haar uitgekiende toekomstmogelijkheden.

De andere details die moet u zelf ontdekken en ondervinden als u een kijkje komt nemen.

Een rondgang

De hal en de woonkamer

Via de entree met tegelvloer en met toegang tot de meterkast, de geisoleerde kruipruimte, de woonkamer, het toilet, de garage en de eerste verdieping komen we in de woonkamer met een prachtige, geborstelde eiken parketvloer. Onder de trap bevindt zich een opbergkast. De wanden en het plafond zijn uitgevoerd in stucwerk. Twee tuindeuren in de woonkamer en in de keuken geven toegang tot de mooi aangelegde tuin. In de privacy en de beslotenheid van deze bloemen en plantentuin de kun je bij het frisse ochtendgloren heerlijk wakker schieten uit een droom om vervolgens hartverwarmende koffie te gaan zetten en te genieten van het schouwspel van vogels en bloemen in dit lustoord.

De keuken

De half open keuken geeft uitzicht op de achtertuin. De keuken beschikt over een Bulthaupt keukeninstallatie uit 2005 in hoekopstelling en met een apart kookeiland. De keuken is voorzien van o.a. een oven, een koelkast, een Gaggenau vaatwasser, een zelfstandige wasemka, een inductiekookplaat uit 2021, een mengkraan, een spoelbak en ingebouwde afvalbakken. De tuin die op het noord-westen ligt is vanuit de keuken en vanuit de woonkamer te bereiken via een aparte tuindeur en ook de bijkeuken met tegelvloer en wanden van wit geschilderd schoonmetselwerk is vanuit de keuken bereikbaar. Hier bevinden zich alle witgoedaansluitingen.

De wanden en plafonds van de keuken zijn uitgevoerd in stucwerk en er zijn spotlights in de achterwand van de keuken aanwezig.

De gehele benedenverdieping is uitgevoerd met isolerend glas.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de begane grond.

Naar de eerste verdieping

Vanuit de woonkamer gaan we via de hal naar de eerste verdieping.

Op grote ouderslaapkamer aan de achterzijde ligt een laminaat vloer en er is een rolluik aanwezig. De wanden zijn uitgevoerd in stucwerk en het plafond ook.

De andere slaapkamer aan de acherzijde heeft eveneens een rolluik, er ligt laminaat op de vloer, de wanden en het plafond zijn weer uitgevoerd in stucwerk.

De derde slaapkamer aan de voorzijde heeft een rolluik, enkele delen zijn uitgevoerd in schrootjes, er is een dakkapel, het plafond is uitgevoerd in stucwerk en op de vloer ligt laminaat.

Dan gaan we naar de 4e slaapkamer boven de garage. Deze kamer heeft een screen-gordijn om te verduisteren en de wanden zijn deels uitgevoerd in wit geverfd schoonmetselwerk en deels met kunststof schrootjes.

De dekvloer is van beton en er is een dakraam aanwezig.

Deze slaapkamer is zeer ruim te noemen.

De overloop met toegang tot de 2e verdieping en met wanden en plafond uitgevoerd in stucwerk is bijzonder ruim en brengt ons bij de badkamer die aan de voorzijde gelegen is.

Deze vernieuwde, prachtige badkamer is voorzien van een tegelvloer, een dubbele wastafel, een designradiator, een spiegelwand, volledig betegelde muren, een zwevend toilet met spaarfunctie en plafond uitgevoerd in stucwerk

De zeer ruime inloopdouche maakt deze badkamer tot een juweeltje.

De eerste verdieping kent heel veel licht.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de eerste verdieping.

De tweede verdieping

Via de overloop leidt een vaste trap naar de tweede verdieping.

De dekvloer van de tweede verdieping is van beton en er zijn een veluxraam aanwezig en een zolderraam die beide voor voldoende licht zorgen. Ook is er een apart gedeelte voor de cv installatie ingericht waar de gehuurde cv ketel uit 2012 is geinstalleerd.

Het betreft hier een Intergas KK HRE 28/24 ketel die zijn jongste onderhoudsbeurt heeft gehad in juni van 2022.

Op deze tweede verdieping is op een eenvoudige manier een vijfde slaapkamer in te richten.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de tweede verdieping.

Terug naar beneden komen we weer in de hal met meterkast met krachtstroom en voldoende groepen, met toegang tot de geisoleerde kruipruimte, de woonkamer en de garage. Ook het toilet met vernieuwde toiletpot, nieuw fonteintje en een radiator is via de hal te bereiken. De wanden zijn half hoog betegeld en op de vloer liggen tegels. Het plafond is uitgevoerd in stucwerk en er is natuurlijke ventilatie.

De garage

De garage heeft een betonnen vloer en wanden van schoonmetselwerk. Vanuit de garage is de bijkeuken ook te bereiken. De garage heeft nieuwe openslaaande garagedeuren uit 2019. De buitenkraan aan de voorgevel is handig in het gebruik.

De tuin

De tuin met kleine vijverpartijligt op het noord-westen en is keurig onderhouden. De schuttingen en de oude kloostermuur op afstand bewaken de privacy optimaal. De serene rust die dit bijzonder groene tuintafereel uitstraalt valt meteen over je heen als je het tuinpad bewandelt.

Wat de woning zo bijzonder maakt

In de woning is steeds geïnvesteerd waardoor ze modern en bij de tijd is gebleven, zo is het buitenschilderwerk in 2020 nog gedaan en zijn er openslaande garagedeuren in 2019 aangebracht, is er in 2021 een inductiekookplaat geinstalleerd, is de badkamer vernieuwd, is het schilderwerk goed bijgehouden en is er in 2018 een nieuwe unit van de centrale afzuigining geinstalleerd.

In de tuin is het comfortabel zitten met uitzicht op de oude kloostermuren en het uitbundige groen.

Steyl is een klein dorpje omringd door een golvend landschap met prachtige natuur en vele wandelwegen en goed ontsloten door uitvalswegen om de grotere steden snel te kunnen bereiken.

Wij nodigen u uit de woning zelf van binnen en buiten te komen bekijken en laat dan de ruimten, waar u kunt spelen met verwachtingen, u overtuigen.

Verkoopinformatie

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van de informatie die wij van derden ontvangen. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkoper(s) noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan.

Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming dan wel een mailbericht omtrent overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd van de koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021), vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten op de kwaliteitsrekening van de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetaillerde informatie contact op te nemen met de gemeente Beekdaelen

Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente.

Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking.

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving dan ook geen rechten worden ontleend. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud van de woning

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 365.000 k.k.
Aangeboden sinds
Januari 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Kwaliteit woning
Normaal
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m2
Overige inpandige ruimte
14 m2
Perceeloppervlakte
379 m2
Inhoud
527 m3

Indeling

Aantal kamers
10 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, rolluiken en tv-kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas KK HRE 28/24 Gas gestookt combiketel, huur
Bouwjaar cv-ketel
2012

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, beschutte ligging en binnen bebouwde kom
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
204 m2 (24m diep en 8.5m breed)

Garage

Garage
Inpandig

Parkeerfaciliteiten

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Toelichting
Parkeren op eigen terrein