Bouwgrond te koop : kavel met paspoort nr. 10 te Rapunzel 6136 VJ Sittard.

Wil je jouw leven eens opnieuw inrichten en moderniseren? Heb je het gevoel dat er meer in zit dan je nu ervaart? Heb je zin om eens flink te gaan bouwen? Maar je weet niet waar!
Hier wordt een bouwkavel aangeboden waarmee je jouw leven leuker en mooier kunt maken.
Als nieuwe eigenaar van deze bouwgrond kun je een huis bouwen op een buitengewoon mooie locatie en kun je aan de slag met de creativiteit van je eigen vormgeving. Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig maar deze luisterrijk gelegen bouwkavel van ongeveer 415 m2 met een frontbreedte van circa 13 m en een diepte van nagenoeg 32 m. biedt je een uitgelezen kans voor luxe, rust en ruimte, voor een heerlijke slaapkamer en een poolhouse voor de zomer.
De kavel ligt op loopafstand van het centrum van de stad met vlakbij een goed geoutilleerd winkelcentrum in een prachtig villa wijkje met stuk voor stuk mooie woningen.
Volgens het huidige bestemmingsplan mag hier één vrijstaande woning gebouwd worden. Het geldende bestemmingsplan kan via mijn kantoor of bij de gemeente opgevraagd worden.

De verkoop van deze kavel kent voor alle partijen het schriftelijkheidsvereiste.

Alle verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.

Bekijk op kaart
Bekijk op Funda

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 129.000 k.k.
Aangeboden sinds
Augustus 2018
Status
Verkocht

Bouw

Soort bouw
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
415 m2

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en open ligging