Vriendelijk en vrijstaand wonen aan de randen van Oirsbeek

Oirsbeek is een sympathiek kerkdorp en in het buurtschap Klein Doenrade ligt het woonhuis dat verkocht gaat worden aan de Boompjesweg - hoek Provinciale weg Noord 16. Via de Boompjesweg is een wandeling door de uitbundige natuur over de gelijknamige holle weg naar het centrum van Oirsbeek steeds weer opnieuw een belevenis.
De stijlvolle eenvoud in combinatie met de superieure kwaliteit van het onderhoud van deze woning geeft het huis het karakter dat men het graag wilde geven: de buitenkant telt… de binnenkant telt.
Door plantjes en een lichtje in een hoekje van het prieeltje te hangen, haalt u binnen naar buiten. Dan is het genieten op het mooi besloten, gezellige tuinerf dat kan worden veranderd met accessoires, bloemen en kussens in een pinterest lijstje. Dit plekje waar u de zon kunt volgen van opkomst tot ondergang, zult u snel waarderen.
Er is een aparte parkeerplaats die de patio ontsluit en een sierlijk hek zorgt voor uw veiligheid.

Een rondgang door de woning

De entree en de kamer

Als u via de hal van ongeveer 3.60 m x ongeveer 1.83 m binnenkomt worden uw verwachtingen overtroffen. De ruimtes zijn immers verrassend veel groter dan dat men zou denken. Plotseling kunt u de kamers gaan vullen met wonderlijke mogelijkheden. Zo meet de woonkamer ongeveer 6.66m x ongeveer 3.97m met een hoek van ongeveer 3.06m x ongeveer 1.83m waardoor de totale oppervlakte van de woonkamer uitkomt op ongeveer 33 m2. Door de vele ramen vangt deze luchtige woonkamer heel veel daglicht. Voor het raam aan de voorzijde is een aangepast zonnescherm gemonteerd.
De woonkamer heeft een openhaard partij en alle ramen zijn voorzien van programmeerbare rolluiken. Op de vloer ligt vloerbedekking op een houten ondervloer en op de muren is behangwerk aangebracht. Het plafond is netjes gestuct.

De keuken, de badkamer beneden, de bijkeuken en de garage

De royale keuken van ongeveer 5m x ongeveer 3m evenals de aanliggende badkamer beneden van ongeveer 2.40m x 2.40m moeten nog even bij de tijd gebracht worden. Via de keuken bereikt men door een berging de garage van ongeveer 2.94m x ongeveer 4.79m. Aan de andere zijde van de keuken ligt de bijkeuken van ongeveer 3m x ongeveer 3m. In deze bijkeuken treft u de wasmachineaansluiting aan. Er is eveneens plaats voor de droger en nog veel meer. Via de keuken en de bijkeuken is de sfeervolle binnenplaats te bereiken en ook hier zijn weer elektrisch bedienbare rolluiken aangebracht.

De hal en de bovenverdieping.

Vanuit de hal bereikt u vervolgens weer de toegang tot de kelder en de trap omhoog leidt u naar de slaapkamer van ongeveer 4.80m x ongeveer 2.49 m met een hoek van ongeveer 2.21 x ongeveer 2.81m. In deze maten zijn de inbouwkasten met schuifdeuren niet inbegrepen. Op de vloer ligt vloerbedekking, de muren zijn wit en er is een vernieuwd velux dakraam met zonwering. Deze slaapkamer is voorzien van airco.
Vanuit deze slaapkamer kijkt u hoog over het groene achterland.

De bijbehorende lichte badkamer van ongeveer 2.61m x ongeveer 2.21m met ligbad, zwevend toilet en vaste wastafel is in 1991 nieuw gemaakt. Ook hier is een een vernieuwd velux dakraam met zonwering.
De badkamer is geheel betegeld en heeft ook een tegelvloer.

De slaapkamer biedt via een luik toegang tot de vliering met verlichting en een mooie, houten vloer.

Wij nodigen u uit het huis zelf van binnen en buiten te komen bekijken en laat dan de ruimte waar u kunt spelen met uw verwachtingen, u overtuigen.

Wat deze woning speciaal maakt

Nagenoeg overal zijn kunststoffen kozijnen aangebracht.
Voor nagenoeg alle ramen zijn rolluiken gemonteerd, in de woonkamer en in de hal voor de voordeur zijn deze rolluiken programmeerbaar.
Op de voordeur zijn veiligheidssloten aangebracht en ook nagenoeg alle overige sloten zijn extra zwaar uitgevoerd.
De badkamer is nieuw gemaakt in 1991.
De keuken en bijkeuken zijn verbouwd in 1993.
De groepenkast is vernieuwd.
De woning is voorzien van isolerende beglazing. Deze beglazing is eveneens
geluidsisolerend.
Op tien auto minuten bereikt u de buitenring die snel aansluiting vindt op de A76 en vervolgens de A2 en ook Sittard ligt op een kwartiertje autorijden.

Ontwikkelingen in de buurt

Op enige afstand is aan dezelfde kant van de weg een nieuw, vrijstaand woonhuis gebouwd.
Kijkt u voor de bestemmingsplannen op Ruimtelijke Plannen.nl

De verkoop van deze woning kent voor alle partijen een schriftelijkheidsvereiste.

Alle verstrekte informatie omtrent onroerende zaken moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.
Eventueel bijgevoegde plattegronden dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Bekijk op kaart
Bekijk op Funda

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 135.000 k.k.
Aangeboden sinds
Juni 2018
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Kwaliteit woning
Normaal
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
101 m2
Overige inpandige ruimte
30 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Perceeloppervlakte
310 m2
Inhoud
514 m3

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (1 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Rolluiken, tv-kabel, airconditioning, rookkanaal en dakraam

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Geiser eigendom

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuin
Zijtuin, tuin rondom en patio / atrium
Patio / atrium
55 m2 (10m diep en 5.5m breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden, bereikbaar via achterom

Garage

Garage
Aangebouwd steen