Wondermooi wonen in Hoensbroek.

Op een mooi plekje in de Professor Kamerlingh Onnestraat in Hoensbroek op

nr. 81 ligt een prachtige woning met 2 garages die verkocht gaat worden. Luchtig en licht, ruim en rustig gelegen met uitzicht op het weelderige groen van de grote achtertuin vanuit de keuken en eetkamer is het er genieten van de luxe en het comfort van een moderne woning met de 3 slaapkamers.

De tweede garage is ook te gebruiken voor een praktijk aan huis en is vanuit de woonruimte te bereiken.

In 2018 zijn op het geisoleerde hoofddak 8 zonnepanelen geinstalleerd

aan de hand van een dakplan van Volta Limburg en toen is eveneens de gehele meterkast vernieuwd en aangepast. De cv ketel is eigendom en dateert uit 2019, de airco is in 2012 aangebracht en die is alleen de laatste 3 jaar gebruikt.. Wat de isolatie betreft is er sprake van spouwmuurisolatie, dakisolatie en overal kunststoffenkozijnen met isolerend glas. De serre heeft in 2016 een nieuwe dakpanelen gekregen en alle trappartijen zijn voorzien van RVS leuningen.

In 2020 is een van de garages voorzien van een nieuwe sectionaalpoort met afstandsbediening.

In de tuin ligt een geweldige vijverpartij met professionele filterinstallatie en tevens een natuurlijke filtering er neven bij. De kleurrijke koi karpers zoals die op de foto’s te zien zijn, voelen zich daar als een vis in het water. Het tuinhuisje bij de vijver zorgt voor de nodige bergruimte als een schuurtje met de geur van vroeger bij een duizendkleurige bloementuin.

De vormgeving binnen is hedendaags, fris en eigentijds maar oh zo gezellig! De huidige bewoners hebben altijd met bijzonder veel liefde voor de woning gezorgd en dat valt overal te zien, het huis was hun persoonlijke schatkamer.

De foto`s verraden al veel van de kwaliteit van de woning maar een bezichtiging op locatie zal u nog meer doen verrassen.

Door het royale ontwerp, de moderne en frisse uitstraling en de nabijheid van Hartje Hoensbroek is dit een woning waar alle 4 de stoelen van de Voice zich voor zullen draaien.

De mooiste uren beleef je op een plaats waar alles klopt….thuis….met levensvormen die gerieflijk en helder zijn en na een bezoekje aan deze woning zult u naar huis gaan met een opperste ervaring.

Een bezoek aan de woning

Bij binnenkomst in de goed bemeten entree ervaart u direct dat de woning mooi verzorgd is. Hier treft u ook inpandig de toegang aan tot de garage met elektrische sectionaalpoort op afstandsbediening. In de garage hangt de omvormer voor de zonnepanelen en alle witgoed aansluitingen zijn hier aanwezig. De garage biedt aan de achterzijde toegang tot een extra bergruimte in de vorm van een soort kelderruimte. De kruipruimte is bereikbaar via een luik bij de voordeur.

Weer terug in het voorste halletje met tegelvloer en met wanden en plafond uitgevoerd in stucwerk, gaan we naar het achterste halletje dat toegang biedt tot het toilet met fonteintje, zwevend toilet, inbouwspotlights en mechanische ventilatie. Het toilet is geheel betegeld.

Ook treffen we in het achterste halletje de vernieuwde meterkast aan. De vloer is weer in tegelwerk uitgevoerd en de wanden en het plafond zijn weer uitgevoerd in stucwerk.

Via de trap met RVS leuning gaan we nu omhoog naar de keuken en de serre / eetkamer. De serre zorgt voor een fijne lichtbalans op deze verdieping en inbouwspots schijnen een mooi en gezellig licht als het wat donkerder wordt.. De muren en het plafond zijn van stucwerk voorzien en op de vloer ligt een tegelvloer met aan de tuinzijde een stijlvolle convectorput. Twee schuifpuien geven toegang tot de besloten tuin en de extra overkapte bijruimte die met een rolluik afgesloten kan worden. Deze bijruimte verschaft tevens inpandig toegang tot de tweede garage waar ook de cv ketel hangt.

Het mooie tuincontact geeft deze verdieping een prachtige, groene dimensie.

De keuken

Vanuit de open keuken blijft hier ook het tuincontact fascinerend. De keuken met een chique, geheel granieten blad wordt gefaciliteerd door een nieuwe inductiekookplaat uit 2019, een oven, een nieuwe koelkast uit 2019, een zelfstandige wasemkap met roestvrijstalen filters, anderhalve spoelbak en een mengkraan. Achter de inductiekookplaat is een extreem hitte bestendige glasplaat aangebracht en kleine, ronde speakertjes in de bovenplint kunnen voor wat kookmuziek zorgen.

De wanden achter het granieten blad zijn rondom voorzien van licht getint glas en het plafond is uitgevoerd in stucwerk.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de begane grond / eerste verdieping..

Via de trap met rvs leuning naar de tweede verdieping.

Op de tweede verdieping is de woonkamer gelegen met aan de voorzijde een vrij uitzicht. Voor het grote raam is een rolluik aanwezig en een draai - kiepdeur geeft toegang tot het balkon. De openhaard kan gebruikt worden voor extra gezellige sfeer en de wanden en het plafond zijn weer uitgevoerd in stucwerk. Op de vloer liggen vloertegels.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de tweede verdieping.

Vervolgens gaan we via een trap met rvs leuning naar de derde verdieping. Hier bevinden zich de grote slaapkamer met airco, met vaste inbouwkast, met inbouwspotlights en met een kunststof draai-kiepraam met hor en rolluik. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn uitgevoerd in stucwerk. Voor het raam hangen lamellen.

Naast de slaapkamer is de badkamer gelegen. Er is hier een ligbad aanwezig, een badmeubel met badkamerkraan, een toilet, elektrische vloerverwarming, een cv radiator, mechanische ventilatie en centrale afzuiging. Op de vloer liggen net als in het halletje vloertegels. De badkamer is geheel betegeld en er is een muur die is uitgevoerd met een handdoekennis. De wanden van het halletje zijn uitgevoerd in stucwerk net als het plafond, er is een grote raampartij met draai -kiep raam en hor, met lamellen en een rolluik en er zijn spotlights ingebouwd.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de derde verdieping.

Via een trap met rvs leuning gaan we vervolgens naar de bovenste verdieping waar we twee slaapkamers aantreffen met kunststof draai-kiep kozijnen met lamellen en rolluiken.

De wanden en plafonds zijn weer uitgevoerd in stucwerk en op de vloeren ligt laminaat. Beide slaapkamers hebben aan de voorzijde een mooi vrij uitzicht.

De overloop geeft toegang tot een grote inbouw bergkast.

Via een van beide slaapkamers kun je nog een apart klein kamertje bereiken met een trapje. Hier hangt de zonnehemel, voor het raam hangen lamellen en op het vloertje ligt laminaat.

Naar de tuin en de garage

Eenmaal weer beneden gearriveerd lopen we via de schuifpui de beslotenheid van de achtergelegen tuin binnen. De tuin ligt op het noord oosten en heeft een fijne bezonning. Op het terras met buitenverlichting kunt u genieten van een heerlijk glaasje bij de barbecue.

Wat deze woning zo bijzonder maakt

-De strakke vormgeving aan de buitenkant is gecombineerd met een modern en warm design aan de binnenkant waar luxe opties in alle ruimtes van het huis geïntegreerd zijn. De woning heeft ruimte, licht en comfort en dat zo dicht bij de binnenstad van Hoensbroek.

- De woning is geheel uitgevoerd met kunststoffen kozijnen.

- De woning is perfect onderhouden en instap klaar.

- Er is een aanpalende tweede garage aanwezig die goed te gebruiken is als

kantoor of praktijk aan huis.

- Deze woning heeft een verrassend mooie en grote tuin.

- Er is een nagenoeg nieuwe cv eigendomsketel aanwezig in eigendom.

- De woning is uiterst goed geisoleerd.

- De woning is uitgevoerd met zonnepanelen uit 2018 en met een vernieuwde en

aangepaste meterkast.

- Alle erfafscheidingen staan op eigen perceel.

- De woning heeft een heel mooi tuincontact

- De woning heeft een perfecte ligging ten opzichte van de Buitenring,

belangrijke uitvalswegen, busverbindingen, steden als Heerlen en Sittard , de

snelwegen en het buitengebied.

De huidige bewoners vertellen : We are going to leave this house with a

pang of regret… it still reflects the reality of a very comfortable, snug and

practical home. We’ll miss it….

Wij nodigen u uit de woning zelf van binnen en buiten te komen bekijken en

laat dan de ruimten, waar u kunt spelen met verwachtingen, u overtuigen.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie


Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.

Schriftelijkheidsvereiste


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming dan wel een mailbericht omtrent overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd van de koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021), vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie


Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring


Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetaillerde informatie contact op te nemen met de gemeente Brunssum.

Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente Brunssum.

Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.


U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen.
Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze. Houd tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Er is desinfectiemiddel aanwezig om uw handen te verzorgen en mondkapjes en handschoenen kunnen op uw verzoek worden aangereikt.

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 215.000 k.k.
Aangeboden sinds
Juni 2021
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Kwaliteit woning
Luxe
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m2
Overige inpandige ruimte
42 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m2
Perceeloppervlakte
392 m2
Inhoud
547 m3

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, rolluiken, tv-kabel, airconditioning en zonnecollectoren

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
Verwarming
Open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Trendline 2 HR C30/ CW5 Gas gestookt combiketel, eigendom
Bouwjaar cv-ketel
2019

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging en binnen bebouwde kom
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
220 m2 (20m diep en 11m breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordoosten
Kwaliteit tuin
Fraai aangelegd

Garage

Garage
Aangebouwd steen, inpandig en parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra en water

Bergruimte

Schuur / berging
Vrijstaand houten berging

Parkeerfaciliteiten

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Toelichting
dubbele garage en 2 auto's op eigen oprit