Omschrijving

Koninklijk wonen aan de Oranjesingel in Beek.

Vriendelijk en vrijstaand op een heel mooi plekje aan de Oranjesingel op nr. 25 in Beek ligt deze prachtige woning met garage die verkocht gaat worden, luchtig en licht en zeer ruim bemeten. In de ochtenduren gutst op deze mooie locatie het zonlicht tussen de grijze wolken over het vroege groen van de weelderige tuinomgeving. Dan is het genieten van de luxe en het comfort van deze bijzonder deugdelijke en top onderhouden woning die nagenoeg geheel is geisoleerd en met overal dubbel glas. De energieprestatie van de woning biedt dan ook een warm perspectief. Ook een alarminstallatie is aanwezig.

De vormgeving binnen is klassiek en comfortabel, fris en elegant met een bijzonder hoog afwerkingsniveau en met een fijn tuincontact. Het vlammenspel van de haard in de woonkamer geeft een sfeer van gezelligheid en gastvrijheid, spannend om naar te kijken, hartverwarmend wat de energierekening betreft.

Vanuit deze fraaie omgeving ben je op loopafstand van winkels in het centrum van Beek, van basisscholen, van het openbaar vervoer en in enkele minuten op de fiets ben je zo bij het Makado Winkelcentrum. De locatie is wat uitvalswegen betreft goed ontsloten en de snelwegen zijn op enkele autominuten afstand te bereiken.

De mooiste uren beleef je op een plaats waar alles klopt….thuis….met levensvormen die gerieflijk en helder zijn en na een bezoekje aan deze woning zult u naar huis gaan met een 9+ ervaring, kortom een woning in de koningsklasse van de woningmarkt.

Een bezoekje aan de woning

De hal en de keuken.

Bij binnenkomst in de entree ervaart u direct de kwaliteit van de woning. In de hal bevindt zich de toegang tot de kelder, het toilet en de meterkast. Er zijn voldoende groepen, aangebracht in de meterkast met een aparte groep voor de inductiekookplaat. De unit voor het alarm hangt er en ook de gas – en watermeters zijn hier geinstalleerd. Vervolgens biedt de hal ook toegang tot de eerste verdieping en tot de keuken. De vloer is uitgevoerd in licht graniet, het plafond in stucwerk en de wanden in behangwerk.
Het toilet met fonteintje heeft een aparte afzuiging op de lichtschakelaar en is volledig betegeld.

De keuken.

De grote, gesloten keuken geeft uitzicht op de tuin en vanuit de keuken zijn de hal, de woonkamer, de tuinoverkapping met lichtstraat en de bijkeuken te bereiken. Het raam in de keuken met uitzicht op de tuin heeft een rolluik. De vloer is uitgevoerd in licht graniet met vloerverwarrming en in het gestucte plafond zijn kleine spotlights aanwezig. Verder wordt de keuken gefaciliteerd door een inductiekookplaat in een granieten aanrechtblad, een mengkraan, een aparte oven, een aparte oven – magnetron, een zelfstandige wasemkap en een koelkast. De keuken is uitgevoerd in glanzend wit en met het granieten blad heeft zij een luxe uitstraling.

Naast de keuken ligt de bijkeuken met keukenameublement en met alle witgoedaansluitingen. Ook de tuin is vanuit de bijkeuken te bereiken net als de garage die weer inpandig vanuit de bijkeuken is te bereiken. De toegangsdeur naar de tuin heeft een rolluik. De wanden zijn deels betegeld en deels in stucwerk uitgevoerd.

Naar de woonkamer.

In de l-vormige woonkamer ligt een parketvloer die nog nooit geschuurd is en die in prima conditie is. Een grote schuifpui met dauerluftung geeft toegang tot de tuin en zorgt ook voor een mooi tuincontact. Het plafond en de wanden zijn uitgevoerd in stucwerk. Een sfeerhaard zorgt hier voor de nodige gezelligheid en de ranke, stijlvolle raamkozijnen geven de woning zowel van binnen als van buiten een bijzonder cachet.

Alle vloeren van de gehele benedenverdieping zijn vanuit de kelders en de kruipruimte geisoleerd en alle spouwen van de gehele woning zijn voorzien van spouwmuurisolatie.
Alle ramen zijn uitgevoerd in dubbel glas.

Kijkt u voor de afmetingen op de plattegronden van de begane grond.

Via de hal naar de eerste verdieping.

De slaapkamers en de badkamer.

Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers aan en de badkamer. De slaapkamerwanden zijn uitgevoerd in behangwerk en op alle vloeren ligt een parketlook linoleum.
De vloer van de overloop is uitgevoerd in een donkere tegelvloer en het raam op de overloop zorgt voor veel licht. De wanden van de overloop zijn uitgevoerd in behangwerk en de slaapkamers hebben draai – kiep ramen met dubbel glas. Op de eerste verdieping zijn de ramen aan de achterzijde voorzien van rolluiken.

De badkamer is heel ruim te noemen en is geheel betegeld. Er is een badmeubel met vaste wastafel aanwezig, een bad en een aparte doucheruimte met douchecabine en een toilet.
Op de vloer liggen tegels en een raampje met rolluik zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie. Ook hier zorgen spotlights voor een mooie verlichting.

Een van de slaapkamers aan de voorzijde geeft via een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping die in twee compartimenten is uitgevoerd. Het betreft een betonnen dek net als al de overige dekken van de woning. De zolder is geheel uitgevoerd in unidekplaten en is dus goed geisoleerd.

Kijkt u op de plattegronden van de eerste verdieping en de zolderverdieping voor de afmetingen.

Naar de tuin en de garage

Eenmaal weer beneden gearriveerd lopen we de beslotenheid van de achtergelegen tuin binnen. De tuin heeft een fijne bezonning en via de tuindeur van de bijkeuken lopen we naar de garage met aan de opritzijde houten, openslaande toegangsdeuren. Via een trapje in de garage kunnen we de bovengelegen zolder bereiken waar de cv ketel met boiler hangt. Deze ketel is eigendom. Er is hier water en elektriciteit aanwezig en de zoldering is weer uitgevoerd in unidekplaten net als het gehele dak van de woning. Het betreft hier ook weer een betonnen dekvloer.

Naar de kelder.

Via de trap in de hal bereiken we de kelderverdieping. De kelder wordt belucht via een raam met beveiligde koekoek. De geisoleerde kruipruimte is vanuit de kelder toegankelijk.
De isolatie die onder de keukenvloer is aangebracht ten behoeve van de vloerverwarming is hier goed te zien. De kelder bestaat uit 2 compartimenten.

Voor alle maten en afmetingen gelieve u te kijken op de plattegronden en de meetstaat.
Het meetcertificaat is volgens de NEN 2580 richtlijnen opgesteld doch is indicatief.

Wat deze woning zo bijzonder maakt.

De woning heeft heel veel ruimte en comfort en dat zo dicht bij het centrum van Beek op een heel rustig plekje.
Er is ontzettend veel licht in de woning.
De woning is geheel geisoleerd.
Deze woning kent 3 zeer ruime slaapkamers, waarvan één heel groot.
De diverse goed geisoleerde zolders bieden een zee aan bergruimte. Daar komt de bergruimte in de kelders nog bij.
Het verf – en stucwerk van de gehele woning, binnen en buiten is heel netjes.
De woning heeft een alarminstallatie.
Onder de overkapping met lichtstraat is het fijn vertoeven onder het genot van een heel mooi uitzicht op de tuin.
De woning is oerdegelijk gebouwd en verkeert in perfecte staat van onderhoud.

De huidige bewoners vertellen:

Deze woning is onze trots en we beschouwen ons huis als onze persoonlijke schatkamer. Het is er heel fijn wonen en we wensen de nieuwe bewoners net zoveel woonplezier als wij er hebben mogen beleven.

Lang niet alles is in deze uiteenzetting opgenomen en wij nodigen u uit de woning zelf van binnen en buiten te komen bekijken. Laat dan de ruimten, waar u kunt spelen met verwachtingen, u overtuigen.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van de informatie die wij van derden ontvangen. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan.

Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.

Schriftelijkheidsvereiste.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming dan wel een mailbericht omtrent overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd van de koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model 2021), vastgesteld door de Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.

Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetaillerde informatie contact op te nemen met de gemeente Beek
Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente Beek
Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking.
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving dan ook geen rechten worden ontleend. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud en anderszins.

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000 k.k.
Aangeboden sinds
September 2022
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Kwaliteit woning
Normaal
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen en bitumineuze dakbedekking, alleen dak overkapping betreft bitumineuze dakbedekking, geheel hoofddak pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m2
Overige inpandige ruimte
78 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Perceeloppervlakte
571 m2
Inhoud
517 m3

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, rolluiken en tv-kabel

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv-ketel en gasboiler eigendom
Cv-ketel
HR Gas gestookt combiketel, eigendom
Bouwjaar cv-ketel
2003

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging en binnen bebouwde kom
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
571 m2 (20m diep en 15m breed)
Kwaliteit tuin
Fraai aangelegd

Garage

Garage
Aangebouwd steen, inpandig en parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra, water en met vliering