Karakteristiek wonen in Hartje Hoensbroek

Wegens de grote belangstelling worden er geen bezichtigingen meer gepland.

Via de Funda site kunt u uw belangstelling kenbaar maken en dan neem ik contact met u op mocht er een plekje vrijkomen.

Vlakbij het centrum van Hoensbroek ligt deze half vrijstaande jaren dertig woning die verkocht gaat worden op een perceel van 363m2 met een mooi diepe tuin aan de achterzijde. De woning moet geheel gerenoveerd worden en als je het interieur van deze woning opnieuw laat ontstaan door de traditie uit de jaren dertig te combineren met een moderne manier van wonen, dan breng je een ode aan de flair van de jaren dertig. Dan maakt dat deze woning heel speciaal want een groot aantal elementen uit vroegere tijden zijn bewaard gebleven en daarbij valt te denken aan glas in-lood partijen, hoge plafonds, paneeldeuren, raamsluitingen met pomp-espagnoletten en gesneden voegwerk.

De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Hoensbroek met alle gewenste voorzieningen om de hoek zoals o.a. scholen, openbaar vervoer, de supermarkt, de bakker en de slager en de aansluiting op de nieuwe ringweg is op enkele autominuten afstand te bereiken.

Kortom een woning die, nadat ze volledig gemoderniseerd is, zo is in te voegen in de kleur van uw tijd.

Het juiste huis maakt alles bijzonder en alle andere details moet u zelf komen ontdekken als u een bezoek brengt aan deze woning.

Voor maten en oppervlakten wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Een rondgang door de woning

De hal, de woonkamer en de keuken.

Via de entree komen we in de hal met toegang tot de kelder, de eerste verdieping, de meterkast, de keuken en de woonkamer. In de woonkamer met schouw ligt een planken vloer voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn uitgevoerd in behangwerk. Door de grote raampartijen kent de woonkamer overal veel licht. Het raam aan de voorzijde heeft dubbel glas. Het raam aan de achterzijde zorgt voor het tuincontact met de bijzonder diepe tuin. Via de tuindeur aan de achterzijde is de tuin te bereiken. Overal op de benedenverdieping zijn jaren dertig elementen bewaard gebleven als o.a. de glas-in-lood ramen met pompespagnoletten, hoge plafonds en paneeldeuren.

De keuken

Vanuit de hal lopen we naar de eenvoudige, gesloten keuken aan de achterzijde van de woning en eenmaal in de keuken ervaar je wederom het mooie tuincontact. De keuken geeft toegang tot de hal, de tuin en de garage.

De keuken is uitgerust met de volgende apparatuur: een koelkast met 3 aparte vriesladen, een oven, een wasemkap, 2 spoelbakken, een mengkraan en een gascomfort.

Via de hal naar de eerste verdieping en de zolder.

De houten trap, waarlangs prachtige glas-in-lood ramen, leidt ons naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers, een grote overloop en een beperkte douchevoorziening. Alle slaapkamers hebben houten vloeren.

De wanden van de slaapkamers zijn uitgevoerd in behangwerk. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een muurkast onder de trap en de grote slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een kast met schuifpanelen die van vloer tot plafond reiken.

Via een vaste trap komen we op de zolderverdieping met mooie, houten spanten, twee dakramen en een planken vloer. Hier hangt ook de cv ketel.

Het betreft een eigendomsketel van het type Nefit Topline Aqua HRC 30 CWS uit 2008.

De provisiekelder

Eenmaal weer beneden aangekomen kunnen we via de keldertrap de provisiekelder nog even bekijken. De kelder wordt geventileerd via een koekoek. In de kelder zijn elektriciteit en een kraan aanwezig.

Naar de tuin en de garage.

De diep bemeten tuin geeft de woning een bijzonder groen karakter met heel veel privacy aan de achterzijde. De tuin ligt op het oosten.

De extra grote garage is vanuit de oprit te bereiken via een kantelpoort en vanuit de tuin via een garagedeur. Er zijn water, elektriciteit en een schrobputje aanwezig en aan de achterzijde is de garage uitgebouwd met een aparte werkplaats. Ook hier is water en elektriciteit aanwezig.

Wat deze woning speciaal maakt

De woning kent vele originele jaren dertig elementen.

De diepe tuin biedt vele mogelijkheden.

De locatie heeft een hoog voorzieningen niveau met scholen, winkels, een supermarkt, openbaar vervoer en sportverenigingen etc. vlak in de buurt.

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

De jaren dertig stijl maakt deze woning tot een geliefd object.

Door deze woning te moderniseren kun je alles meteen naar eigen smaak en voorkeuren inrichten.

Wij nodigen u graag uit de woning zelf van binnen en buiten te komen bekijken en laat dan de ruimten, waar u kunt spelen met verwachtingen, u overtuigen. Kortom plan een afspraak en bekijk de mogelijkheden!!

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie


Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Voor maten en afmetingen wordt verwezen naar het meetrapport en de plattegronden.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor de perceelsgrootte wordt verwezen naar de kadastrale eigendomsinformatie.


Schriftelijkheidsvereiste


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie


Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring


Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Bestemmingsplannen, bodemgesteldheid en milieu.

Voor bestemmingsplannen gelieve men Ruimtelijke Plannen te raadplegen en voor gedetaillerde informatie contact op te nemen met de gemeente Heerlen.

Dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Voor bodeminformatie en milieuzaken gelieve men het Bodemloket te raadplegen en of contact op te nemen met de gemeente Heerlen.

Ook dit onderzoek behoort tot de onderzoeksplicht van koper.

Opmerking

Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.


U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen.
Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze. Houd tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Er is desinfectiemiddel aanwezig om uw handen te verzorgen en mondkapjes en handschoenen kunnen op uw verzoek worden aangereikt.

Bekijk op kaart

Interesse in deze woning? Neem dan contact met mij op en bel onderstaand nummer.

Bel 06 25 54 44 77

Overdracht

Vraagprijs
€ 154.000 k.k.
Aangeboden sinds
September 2020
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning, 2-onder-1-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Kwaliteit woning
Eenvoudig
Soort dak
Schilddak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m2
Overige inpandige ruimte
31 m2
Externe bergruimte
25 m2
Perceeloppervlakte
363 m2
Inhoud
485 m3

Indeling

Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
TV-kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Open haard
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Topline Aqua HRC 30 CWS gas gestookt, bouwjaar 2008, eigendom Gas gestookt combiketel, eigendom
Bouwjaar cv-ketel
2008

Buitenruimte

Ligging
In centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
m2 (0m diep en 0m breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordoosten, bereikbaar via achterom
Kwaliteit tuin
Nog aan te leggen

Garage

Garage
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra en water

Parkeerfaciliteiten

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren