Kleinschaligheid op een schaal die ik zelf volledig kan beheersen is kenmerkend voor mijn dienstverlening als aankoopmakelaar. Ik doe niets liever dan mensen op weg helpen op de woningmarkt, veilig, vlug en voordelig. Elke aankoop is voor mij een apart project en door mij te verdiepen in de sfeer en beleving van elk dossier, lever ik u een exclusief totaalconcept.

Het is hectisch momenteel en het is zaak het hoofd koel te houden. Als aankoopmakelaar ben ik uw kritische vriend en als een goede bekende zal ik de woning bijzonder opmerkzaam bekijken en waar nodig onderzoeken en keuringen laten doen. Samen zorgen wij ervoor dat we goed voorbereid zijn, financieel en bouwkundig maar ook dat we een leuke partij zijn want ook de gunfactor speelt vaak een rol.

Het juiste huis maakt alles bijzonder en als dan de stenen gaan leven zal ik de professional voor u zijn, behoedzaam maar duidelijk als iemand probeert mij iets wijs te maken of zaken mooier voorstelt dan ze zijn. Dan ga ik graven om alles goed uit te zoeken, daar offer ik graag een weekend voor op maar ik wil ook vertrouwen geven en daarbij bemoei ik me zo min mogelijk met smaken en voorkeuren maar praat wel veel met kopers en verkopers. En als u dan overtuigd bent dat het goed is, dan ben ik het ook.

Ik glimlach alleen als ik het gevoel krijg dat het dé woning voor u is. En misschien slagen we er de eerste keer niet in een juiste “ click to connect “ te vinden, misschien de tweede keer ook niet, er komt een keertje een moment when our inspiration will strike. Dan worden er knopen doorgehakt en zal uw nieuwe perspectief weldra “Lust auf Leben” geven. De mooiste uren beleeft u immers op een plaats waar alles klopt, thuis, met levensvormen die eenvoudig en helder zijn.

En dan bent u toe aan de volgende stap in uw wooncarrière. U heeft een ander huis op het oog en gaat uw huidige woning verkopen. Dan ga ik voor u aan de slag en neem u alles uit handen waarbij een uitstekende communicatie van ontzettend groot belang is. Ik help u graag bij het zetten van de juiste stappen.

De praktijk samengevat:

 1. Voordracht van de woning door u of in samenspraak
 2. Prijsvergelijking en waardebepaling
 3. Onderzoek kadastraal en juridisch
 4. Onderzoek bestemmingsplan
 5. Onderzoek bodemloket
 6. Opvragen stukken: leveringsakte, energielabel, BSGW, lijst van zaken, vragenlijst etc.
 7. Schrijven van de bieding met vragenlijst
 8. Onderhandelingen voeren met inbreng van voorwaarden en mogelijke keuringen
 9. Koopovereenkomst met bijbehorende stukken controleren
 10. Inspectie van de woning vlak voor de levering
 11. Levering bij notaris